Telefonnummer

0734-24 52 62

Epostadress

eva@heladittinre.se

Mindfulnessgrupp

I februari 2020 startar jag en mindfulnessgrupp där vi tillsammans utforskar vad mindfulness är för något och hur man kan bli mer medvetet närvarande i sin vardag.  Kursen heter ”Nyfiken på Mindfulness” och vänder sig främst till nybörjare som vill lära sig grunderna inom mindfulness och själv komma igång att börja träna. Det är ett utmärkt sätt att lära sig mindfulness tillsammans med andra i mindre grupper. Med hjälp av varandra och mig som ledare diskuterar vi olika teman, vi gör kortare övningar tillsammans och pratar efteråt om våra upplevelser. Vi kommer att utgå ifrån boken ”Mindfulness i vardagen” av Ola Schenström. Inför våra träffar kommer ni i förväg att få reda på vilka kapitel det är önskvärt att ni läser, så vi sedan kan samtala kring dessa när vi ses.

Med ett mindre gruppantal på ca 5 – 6 personer blir det lättare för alla att få utrymme till att prata och man känner sig snabbare trygg med varandra. Vi kommer att träffas en dag i veckan under 5 veckor. Vi håller på i ca 1 1/2 timme varje gång med start klockan 18.30.

Jag återkommer inom kort med datum.

Vi träffas hemma hos mig i Staffanstorp.

Priset för att deltaga i gruppen är 800 kr och sedan tillkommer kostnaden för att köpa vår kursbok. Denna bok finns att köpa på Bokus eller Adlibris, antingen som inbunden för ca 200 kr eller som pocket för ca 50 kronor.

Känner du att detta kan vara något för dig så anmäler du dig via mail: eva@heladittinre.se eller genom att ringa eller sms:a på mobil: 0734-245262

När jag fått din anmälan skickar jag mer info via mail.

Jag ser framemot att få träffa dig i gruppen!