Telefonnummer

0734-24 52 62

Epostadress

eva@heladittinre.se

Jag som driver företaget Hela Ditt Inre heter Eva Nordström. Jag har sedan många år tillbaka varit intresserad av allt som har med personlig utveckling, alternativ hälsa samt andlighet att göra. Mitt stora intresse för dessa områden har gjort att jag genom åren deltagit i flera kurser/utbildningar med varierande inriktningar inom denna genre. Något jag länge varit helt övertygad om är människan och kroppens naturliga förmåga till självläkning.

Efter att ha arbetat som förskollärare i 30 år har jag lång erfarenhet av att vägleda, samarbeta och interagera med andra människor, stora som små. Att jag ska jobba med människor har alltid varit en självklarhet för mig. Jag har en stark inre drivkraft att vilja hjälpa och uppmuntra andra, speciellt om jag märker att någon inte mår bra. Med min stora passion för alternativ hälsa och min övertygelse om att vi är så mycket kraftfullare än vi tror, har jag länge haft en dröm om att få arbeta med det här jag brinner så mycket för. När jag hösten 2018 fick en chans att realisera min dröm startade jag mitt företag. Det ger mig möjligheten att få hjälpa andra människor att inse vilka fantastiska resurser vi egentligen har inom oss. Vi behöver bara bli medvetna om dem så vi kan använda dem i våra egna liv.

När jag kom i kontakt med Reikihealing och utbildade mig inom detta år 2008 – 2009 (steg 1 och 2) så kände jag att detta var en av pusselbitarna jag tidigare saknat. Denna naturliga healingform kändes så lätt och enkel att utföra, men ändå så verkningsfull. Ibland häpnade jag själv över vad healingen kunde åstadkomma med mina klienter! Jag fick kvitto på att våra intelligenta kroppar verkligen är skapade med ett inbyggt självläkningssystem.

Mitt andliga sökande har bidragit till att jag också läst massor av litteratur inom ämnen som har med andlighet/personlig utveckling att göra. I början läste jag bara och var en teoretiker, men med åren har jag använt mig mer aktivt av det jag läst om. Jag hittade till kursernas värld och har nu hunnit med att utveckla mig själv och fördjupa mina kunskaper mycket genom egen praktisk erfarenhet.

Den mentala biten och insikten om hur mycket våra egna tankar påverkar oss och vårt mående har också fascinerat mig länge. Därför valde jag 2013 att gå en sju månader lång utbildning till Personlig mental tränare. En utbildning som lärde mig mycket och gav mig en djupare självkännedom.

Mindfulness fångade mitt intresse för några år sedan och efter att ha gått ett par kortare kurser inom det, bestämde jag mig för att utbilda mig till mindfulnessinstruktör. Ännu en pusselbit föll på plats och här har jag fått ett verkligt effektivt verktyg för att hitta lugnet i mig själv och vissheten om att jag själv kan påverka mitt eget mående. Utbildningen har också gett mig möjligheten att få vägleda andra till att hitta tillbaka till sig själv och till större välbefinnande i livet.

Under de senare åren har jag dessutom gått kurser som har med intuitionsträning och medialitet att göra. Jag har öppnat upp mig mer och mer för kommunikation med den andliga världen och tycker att det är så spännande att kunna ha kontakt med både avlidna nära och kära på Andra sidan samt med andliga guider.

Några av utbildningarna/kurserna jag gått:

2008/2009 Reikihealing steg 1 och 2
2013/2014Personlig mental tränare – Sverigehälsan i Malmö
2018Certifierad inom Soul Body Fusion®
2018/2019Mindfulnessinstruktör – Mindfulnesscenter i Malmö för Ola Schenström